Hvem er vi
 
 

Hvem er vi, og hvad er baggrunden for, at vi fremstiller og forhandler STALDTAVLEN.

 
Vi bor på ejendommen Steensgaard i St. Restrup- en landsby i Aalborg SV.
 
Vi har haft stutteri på Steensgaard fra ca. 1975 til 2006, hvor vi solgte de sidste avlshopper. I dag rummer stalden en lille trænings-og salgsstald.
  Omkring år 2000 udviklede vi STALDTAVLEN. Et koncept med en fast ramme og lamineret skilt, der kan sættes i rammen uden brug af værktøj. Vi fik konceptet mønsterbeskyttet.  
  Den store fordel er, at boksens navneskilt altid passer til hesten i boksen. Vi havde utallige gange besøgt stalde, hvor ejerne fortalte om deres avl og blodlinjer, men skiltene på boksen ikke passede med hesten i boksen.  
  Det var baggrunden for, at vi eksperimenterede med det, der blev til det nuværende koncept.  
  Vi fandt snart ud af, at mange stalde f. eks rideskoler eller hestepensionsstalde havde samme behov, og mange benytter i dag vores rammer.  
  Senest har vi oplevet, at dyrlægeklinikker med hurtige skift af heste bruger vores rammer.  Eksempelvis Ansager Hestehospital.  
     
 

Vi forhandler også Aloe Vera produkter

 
     
  Vi har også mange års erfaring som forhandlere og brugere af Aloe Vera til sårbehandlling og som kosttilskud både til heste og mennesker.
 
  Birkdesign tilbyder også disse produkter til salg. Se nogle af de mest anvendte produkter her på hjemmesiden og kontakt os, hvis I har spørgsmål til anvendelsen af verdens førende Aloe Vera produkter fra amerikanske ’Forever Living Products’.
 
Firmaet Birkdesign drives dag af Gunnar Jensen, tidligere direktør for salgssammenslutningen HorseDenmark.
     
     
     
     
     
Birkdesign v. Gunnar Jensen, Tostrupvej 240, St. Restrup, 9240 Nibe, Email: gunnar_jensen@mail.dk Tlf: 98 34 15 83 Mobil / sms 30 51 15 83